Webhosting

servers

Geen kleine letters, geen addertje, duidelijkheid troef.
Hebt u nu een kleine lokale website of een grote internationale site, met onze ruime datalimieten komt niemand iets te kort.
Toch iets meer nodig? Neem contact op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

De exclusiviteit van ons aanbod is de grootste troef, enkel de specifieke doelgroep van christelijke verenigingen en parochies kunnen gebruik maken van ons aanbod.
Hieronder verstaan we parochies, parochiale werkgroepen, alle christelijk geïnspireerde verenigingen.
Wie komt niet in aanmerking: Niet religieuze verenigingen, extremistische website.

Eén gouden regel is van toepassing bij het intekenen voor een hostingpakket bij ParochieNet: Uw hostingpakket moet gebruikt worden om uw site te hosten en is geen virtuele harde schijf om bestanden te hosten.

Alle servers bevatten dagelijkse backups, 24/7 monitoring en een uptime van 99,9 %!

Hieronder een gedetailleerd overzicht van het ParochieNet aanbod of ga onmiddellijk naar de bestelprocedure.

Algemeen/Account

ja*

Supersnel

Belangrijke nota serversnelheden:

Klanten die kiezen voor de budget formule komen op andere servers terecht dan wie kiest voor het premium pakket.

De premiumklanten genieten van snellere servers en op de premium servers worden minder klanten geconcentreerd.
De snelheid van de premiumservers is dan ook razendsnel.

De budget hosting is uitermate geschikt voor HTML websites en websites ontwikkeld met WYSIWYG editors zoals Dreamweaver, Frontpage, NVU.
Ook andere websites zijn mogelijk, maar hou er rekening mee dat de uitvoertijd van scripts langer is dan op de premiumservers.

Indien snelheid niet de belangrijkste factor is, kies dan zeker en vast de budget formule.

U kunt op elk tijdstip overschakelen op een andere formule.

bestel

* Enkel geldig voor .eu, .be, .nl, .com, .net, .org! Bij .com, .net en .org dient u de kortingcode 'parochienet' in te vullen.
** Een extra domein wordt als pointer/alias aan uw account toegevoegd.
*** Alle prijzen zijn inclusief BTW.