Extra servercapaciteit
Door het grote succes van ParochieNet hebben wij deze nacht 2 extra en gloednieuwe servers in gebruik genomen.

Dit geeft ons de kans zowel de budget en premium klanten nog beter te verdelen onder de servers.

U als gebruiker zult hier niets van merken, enkel dat uw site nog sneller zal draaien!
Posted by Jasper / February 27, 2014
Nog beter!
ParochieNet blijft streven naar het beste voor elke gebruiker.

Daarom lanceren we vandaag ook een budget formule die nog 10 euro goedkoper is.
Voor klanten waarbij snelheid niet de grootste noodzaak is, hebben wij nu een budget pakket dat u 3 GB webruimte geeft.

Niemand doet beter!

Bekijk alle details bij 'Webhosting'.

Het standaard pakket heet vanaf nu dan ook 'Premium' en daar geniet u van onze supersnelle servers!
Posted by Jolien / April 18, 2013
We heten u van harte welkom op ParochieNet!

Vandaag lanceren wij een hostingaanbod speciaal voor christelijke en christelijk geļnspireerde verenigingen.

Uit onderzoek bleek dat het gros van deze doelgroep een veelvoud betaalt voor hun domeinnaam en hosting en daarenboven nog slechtere voorwaarden krijgt ook.

Met ParochieNet roepen wij dit een halt toe.

Voor slechts 30 euro per jaar krijgt u van ons 5 GB webruimte en is uw domeinnaam inbegrepen.
Geen verborgen kosten of opstartkosten, nee, alles inbegrepen!

Wij zijn er van overtuigd hiermee het sterkste aanbod van de markt te bieden.

En wat kan een mens nog meer wensen in crisistijden?
Posted by Jesse / April 16, 2013