Domeinnaam

domeinnamen

In het webhostingpakket van ParochieNet is al een domeinnaam inbegrepen in de prijs.
De prijzen hieronder zijn van toepassing indien u een extra domeinnaam wil bijbestellen.

Het is ook mogelijk om een domein te bestellen zonder webhostinpakket.
U kunt dan kiezen om uw domeinnaam te laten forwarden naar een externe website of u kunt de nameservers laten instellen naar uw eigen voorkeur.

Het is slim om meteen uw domeinnaam met verschillende extensies te registreren, het komt veel voor dat zogeheten domeinkapers u sneller af zijn. Zeker als de namen u dierbaar zijn kan het veel geld kosten om dan alsnog de namen te bemachtigen.

Hieronder een overzicht van de meest frequente domeinextensies of ga onmiddellijk naar de bestelprocedure.
Staat uw gewenste extensie niet in de lijst, neem dan contact op met ParochieNet, wij kunnen alle extensies registreren.

Extensie

.be
.nl
.eu
.net
.org
.biz
.info
.de
.fr
.co
.tv
.tk**
.ws
.cc
.in
.tel***
.mobi

bestel

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.
** Een .tk domein kan je enkel per 2 jaar registreren.
*** Bij .tel domeinen hoort geen hostingpakket. Meer info op telnic.org.