contact

ParochieNet hecht een grote waarde aan goede communicatie en daarom streven wij ernaar om uw vragen per e-mail binnen de 24 uren te beantwoorden.
In praktijk kunnen wij de meeste vragen zelfs nog binnen de 12 uur beantwoorden.

Onze servers worden 24/7 in het oog gehouden door ervaren mensen.
Storingen worden automatisch gedetecteerd en vaak binnen enkele minuten verholpen.
ParochieNet kan dan ook met trots zeggen dat wij een uptime bereiken van 99,9 % op jaarbasis.
Deze automatisering zorgt mede voor onze democratische prijzen.

U kunt ons enkel via e-mail bereiken, geen dure telefonische helpdesk betekent voor ons geen extra investering en dat wordt onmiddellijk vertaald in de prijs van ons product.
Ondanks dit worden storingsmeldingen per mail direct gelezen en behandeld via onze diensten. Voeg het onderwerp 'storing' toe aan uw mail en deze wordt rechtstreeks naar het mobiele nummer van de technische dienst doorgestuurd.

U kunt ParochieNet bereiken via volgend mailadres: